یونیسف زمینه آموزش مهارت‌های فنی را برای دختران فراهم کرد

آی‌نور سعیدپور

صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف)، می‌گوید که برای بیش از ۵۰۰ دختر و پسر نوجوان در افغانستان در ۲۰۲۶ زمینه‌ی یادگیری مهارت‌های فنی و حرفه‌ای را فراهم کرده است.

تاج‌الدین اویواله، نماینده‌ی یونیسف در افغانستان، گفته که زمینه‌ی آموزش مهارت‌های فنی و حرفه‌ای با پشتیبانی بانک جهانی برای نوجوانان در افغانستان فراهم شده است.

به گفته‌ی یونیسف، اکنون دختران و پسرانی که دوره‌های آموزش مهارت‌های فنی و حرفه‌ای را سپری کرده، برای ورود به بازار کار آماده شده اند.

این نهاد تاکید کرده که دختران و زنان جوان در افغانستان برای دست‌رسی به فرصت‌های آموزشی و کاری به حمایت بیش‌تری نیاز دارند. «کودکان و جوانان در افغانستان شایسته حمایت ما هستند.»

یونیسف، افزوده که تمرکز بر آموزش‌های فنی و حرفه‌ای می‌تواند برای دختران نوجوان فرصت‌هایی برای کسب مهارت، افزایش توانایی اقتصادی و مشارکت بیش‌تر آنان در فعالیت‌های اقتصادی فراهم کند.

دست‌رسی زنان و دختران در افغانستان به آموزش و فرصت‌های کاری در سال‌های اخیر با محدودیت‌های گسترده روبه‌رو بوده است. در وضعیتی که زمینه‌های کار رسمی برای آنان محدود شده، شماری از سازمان‌ها و نهادها تلاش کرده که از راه‌های باقی‌مانده از فرصت‌های کاری و آموزشی زنان و دختران پشتیبانی کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا