تلاش سازمان ملل برای درمان سوتغذی در افغانستان

آی‌نور سعیدپور

کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان (UNHCR)، می‌گوید که کلینیک ساخته‌ شده از سوی این اداره در ولایت کندهار افغانستان خدمات صحی با کیفیت را برای باشندگان این ناحیه ارایه می‌کند.

این نهاد با نشر پیامی در شبکه‌ی اجتماعی اکس می‌گوید که کلینیک صحی حکیم صاحب ادا در ولایت کندهار خدمات صحی را ارایه می‌کند.

ملاله، مادری که دخترش سوء تغذیه داشت، از درمان کودک‌اش در این مرکز صحی خوش‌حال است و می‌گوید که: “من ازین تداوی بسیار راضی هستم؛ دخترم در یک ماه 2 کیلو وزن گرفته است.”

این در حالی‌ست که پیش‌تر برنامه‌ی جهانی غذا، گفته بود که چهار میلیون نفر در افغانستان به شمول ۳،۲ میلیون کودک زیر پنج سال به سوء تغذیه حاد دچار اند. این سازمان تاکید کرد که برای نجات ۷ میلیون نفر در زمستان به ۴۰۰ میلیون دالر کمک فوری نیاز است.

افزایش فقر از یک‌طرف و کم‌بود تجهیزات، دارو و کلینک‌های صحی در سراسر کشور از نگرانی‌های دیگری است در مورد سیستم صحی افغانستان وجود دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا