حمله‌ی پاکستان بر پکتیکا؛ ۲۷ تن از جمله زنان کشته و زخمی شدند

آی‌نور سعیدپور

هم‌زمان با پایان آتش‌بس ۴۸ساعته میان پاکستان و طالبان، ارتش پاکستان بر بخش‌هایی از پکتیکا حمله کرده است.

مقام‌‌های محلی طالبان پکتیکا، گفته اند که در این حمله ۱۲ غیرنظامی کشته و دست‌کم ۱۵ تن دیگر زخمی شده که بیش‌تر آنان زنان و کودکان اند.

به گفته‌ی مقام‌های محلی طالبان، ارتش پاکستان شب گذشته بر ولسوالی‌های «برمل و ارگون» پکتیکا حمله‌های هوایی انجام داده است.

رابطه‌ی پاکستان و طالبان در بیش از چهار سال گذشته پرفرازونشیب بوده است. هفته‌ی گذشته، ارتش پاکستان بر کابل و پکتیکا حمله‌های هوایی انجام داد و در جریان هفته‌ی اخیر دو طرف چند بار در امتداد مرز مشترک دو کشور درگیر شده‌اند.

ارتش پاکستان، هم‌چنان بر شماری از ولایت‌های جنوبی به شمول کابل در جریان هفته‌ی گذشته حمله کرد.

شفاخانه‌ی امیرجنسی در کابل، اعلام کرده که در حمله‌ی پاکستان بر کابل پنج تن جان باخته و ۳۵ تن دیگر زخمی شده که در میان شان زنان و کودکان نیز وجود دارند.

به تازگی دفتر نمایندگی سازمان ملل متحد و ریچارد بنت، گزارش‌گر ویژه‌ی شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد، از پاکستان و طالبان خواسته که تنش‌ها را کاهش دهند و حداکثر «خویشتن‌داری» را از خودشان نشان دهند تا از تلفات غیرنظامیان جلوگیری شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا