برنامهی جهانی غذا: بحران غذایی در افغانستان زندگی زنان را تهدید میکند
حدیث حبیبیار

برنامهی جهانی غذای سازمان ملل متحد در افغانستان اعلام کرده است که زنان و دختران در این کشور بیشترین آسیب را از کمبود بودجه و بحران غذایی متحمل میشوند.
این نهاد روز سهشنبه، ۷ حوت، با نشر ویدیویی در شبکهی اجتماعی اکس تأکید کرده که باید اطمینان حاصل شود که افغانستان در زمانی که بحرانها در سایر کشورها گسترش مییابند، فراموش نشود.
سمیر ونملی، مدیر منطقهای برنامهی جهانی غذای سازمان ملل متحد در آسیا و اقیانوسیه در این ویدیو افزوده است: «باید اطمینان حاصل شود که آسیبپذیرترین افراد بهویژه زنان و کودکان بهگونهی مناسب، به موقع و بهگونهی امن کمک دریافت میکنند».
همچنان او بر ادامهی کمکهای بشردوستانه به مردم افغانستان و بحران جاری در این کشور اشاره کرده و گفت: «این کاملا حیاتی است که ما در کنار مردم افغانستان بمانیم».
براساس آمار سازمان ملل متحد ۲۳.۷ میلیون نفر در افغانستان نیازمند کمکهای بشردوستانه استند. همچنان ۴۸ درصد جمعیت افغانستان زیر خط فقر زندگی میکنند. گفته میشود که بیشتر آمار نیازمندان کمکهای بشردوستانه زنان و دختران استند.
این در حالیست که چندی پیش نیز برنامهی جهانی غذا هشدار داد که، حدود ۴ میلیون مادر و کودک در افغانستان دچار سوءتغذیه هستند و کاهش کمکهای بشردوستانه این وضعیت را وخیمتر خواهد کرد.