طالبان یک زن و دو مرد را در خوست شلاق زدند
حدیث حبیبیار

دادگاه عالی طالبان یک زن و دو مرد را در ولایت خوست، پساز شلاقزدن در ملاءعام به اتهامهای «فرار از منزل» و «فراریدادن یک زن» به حبس محکوم کردهاست.
دادگاه عالی طالبان امروز (جمعه، ۹ سنبله) با نشر خبرنامهای در صفحهی اجتماعی اکساش نگاشته که یکی از متهمها به یک سال و شش ماه حبس تعزیزی و ۳۵ جزای نقدی، متهم دوم به دو سال حبس تعزیری و نفر سوم به سه سال حبس محکوم شدهاند.
این دادگاه افزودهاست که حکم مجازات این افراد از سوی محکمهی مرافعه ولایت خوست، صادر و پس از تاییدی دادگاه اجرا شدهاست.
دادگاه عالی طالبان؛ اما در مورد هویت این افراد چیزی نگفته است.
در بخشی از این خبرنامه آمده که در جلسهای که بهمنظور تعیین حکم مجازات این افراد برگزار شده، رییس کل دیوان این دادگاه به همراه هیأت از بخشهای قضایی، نیروهای امر به معروف این گروه و شهروندان عادی حضور داشتند.
گفتنیست که طالبان بار دیگر پس از حاکمیت مجدد بر افغانستان، شلاقزدن و اعدام در ملا عام را برگرانیده است. هبتالله آخوندزاده، رهبر این گروه بارها در سخنرانیهای خود گفته که حکم سنگسار و شلاقزدن زنان را اجرا میکند.
این در حالیست که طالبان چندی پیش نیز در ورزشگاه مرکزی ولایت سرپل، ۶۳ نفر بهشمول ۱۴ زن و ۴۹ مرد را در ملاءعام شلاق زدهبودند.



