«مردم از ناامنی بیشتر از کرونا می‌ترسند»

شماری از فعالان مدنی، نمایندگان شورای ولایتی، شهروندان و برخی از بازرگانان امروز ( چهارشنبه، 14 جوزا) در تجمع اعترضی از افزایش ناامنی‌ها در هرات ابراز نگرانی کردند.

این تجمع از سوی بیناد هماهنگی جامعه مدنی به هدف دادخواهی برای بهبود وضعیت امنیتی در هرات، برگزار شده است.

حاجی محمد جمشیدی، مسئول بنیاد هماهنگی جامعه مدنی می‌گوید، گسترش شیوع کرونا سبب افزایش بیکاری شده و بیکاری منجر به افزایش ناامنی‌های اجتماعی شده است.

آقای جمشیدی از اداره‌ی محلی هرات می‌خواهد تا برای بهبود وضعیت کنونی گام‌های عملی بردارد.

در همین حال شماری از نماینده‌گان مردم در شورای ولایتی که در این تجمع حضور دارند می‌گویند، بحران ناامنی در هرات از بحران کرونا نگران‌کننده‌تر است.

کبیر ایثار، نماینده مردم در شورای ولایتی می‌گوید، نیروهای امنیتی درگیر موضوع کرونا شدند و این موضوع سبب افزایش ناامنی‌های اجتماعی شده است.

اینکه پلیس به دلیل جلوگیری از شیوع کرونا سارقان را رها می‌کند، سبب شده تا بحران ناامنی در هرات به وجود آید و امروزه مردم بیشتراز کرونا از ناامنی می‌ترسند.

در همین حال شماری بازرگانان، افزایش ناامنی‌ها و تداوم وضعیت کنونی را تهدیدی در برابر ادامه‌ی فعالیت‌های تجاری شان می‌دانند.

مریم جامی رئیس اتاق تجارت و صنایع زنان در حوزه‌ی غرب می‌گوید، ناامنی‌های اجتماعی سبب شده است که شماری از زنان بازرگان خانه‌نشین شوند و تجارت شان را متوقف کردند.

وی در ادامه می‌افزاید، ناامنی از زنی که فعالیت اقتصادی دارد، جرات و انگیزه را می‌گیرد.

این در حالیست که مسئولان اداره‌ی محلی از بهبود وضعیت امنینی در ولایت هرات در روز‌های آینده خبر می‌دهد.

جیلانی فرهاد، سخن‌گوی والی هرات می‌گوید، شب گذشته نخستین جلسه مشترک حوزه‌های پلیس و امنیت ملی برگزار شد که والی خواهان تغییر وضعیت موجود شد.

سخن‌گوی والی در ادامه می‌افزاید، تدابیر جدی برای بهبود امنیت هرات روی دست گرفته شده است.

وی در ادامه می‌گوید، اولویت کاری اداره‌ی محلی هرات بهبود وضعیت امنیتی در هرات است.‎

گزارشگر: ضیاگل عظیمی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا