افزایش فقر در افغانستان؛ «حدود پنج میلیون زن و کودک از سوءتغذیه رنج می‌برند»

حدیث حبیب‌یار

برنامه‌ی جهانی غذای سازمان ملل متحد اعلام کرده است که در سراسر افغانستان ۳.۷ میلیون کودک و ۱.۲ میلیون زن از سوءتغذیه حاد رنج می‌برند.

این نهاد گفته است که با افزایش نیازمندی‌ها، به ارایه‌ی کمک‌های نجات‌بخش تغذیه‌ای ادامه می‌دهد تا مادران و کودکان بتوانند به درمان‌های فوری مورد نیاز خود دست‌رسی پیدا کنند.

برنامه‌ی جهانی غذا افزوده است که در مرکز‌های صحی تحت حمایت این نهاد، هر روز به تعداد کودکان مبتلا به سوءتغذیه برای دریافت خدمات درمانی اضافه می‌شود.

به گفته‌ی این نهاد، تداوم بحران اقتصادی و کاهش دست‌رسی خانواده‌ها به غذای کافی، خطر گسترش سوءتغذیه را در میان زنان و کودکان افزایش داده است.

بر بنیاد داده‌های سازمان ملل متحد، نیمی از جمعیت افغانستان برای ادامه‌ی زندگی به کمک‌های انسان‌دوستانه‌ نیاز دارند. در آستانه‌ی زمستان، نگرانی‌ها از تشدید بحران انسانی نیز، در این کشور تشدید شده است.

پیش از این نیز، نهادهای وابسته به سازمان ملل متحد، گفته که به دلیل ممنوعیت کار زنان در نهادهای بین‌المللی امدادرسانی به زنان و دختران دشوارتر شده است. در سوی دیگر، محرومیت دختران و زنان از کار و محدودیت‌ها بر آزادی تحرک، بیش‌تر از هر زمان دیگر آنان را از ناداری متاثر کرده‌اند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا