«خاطره‌ای از کابل»؛ فیلم تازه‌ی صحرا کریمی درباره‌ی زنان

آی‌نور سعیدپور

صحرا کریمی، فیلم‌ساز افغانستانی، از ساخت فیلم کوتاه ۱۲دقیقه‌ای «خاطره‌ای از کابل» در برلین خبر داده است؛ اثری که به گفته‌ی او، درباره‌ی افغانستان و تجربه زنان این کشور ساخته شده است.

کریمی، امروز (شنبه، ۷ سنبله) در حساب کاربری اکس خود نوشته که ایده ساخت این فیلم در ۱۵ آگست، هنگام قدم‌زدن در خیابان‌های برلین، در ذهنش شکل گرفته است.

به گفته او،  برای تولید فیلم، هم‌کارانش را از هند، جمهوری چک، فنلند و برلین گردهم آمده و فیلم‌برداری آن را در سه روز انجام داده است.

«خاطره‌ای از کابل» با حضور آرزو آریاپور، حسینه اکبر و عمران کاکر ساخته شده است. صحرا کریمی نویسندگی و کارگردانی این اثر را بر عهده دارد و هِرسیمران آنند فیلم‌بردار آن است.

کریمی درباره این پروژه گفته که ساخت این فیلم، فرصتی برای او و هم‌کارانش بوده تا اثری کوتاه اما مهم درباره‌ی افغانستان خلق کنند؛ روایتی که در مرکز آن، تجربه و وضعیت زن افغانستان قرار دارد.

بر اساس اطلاعات منتشرشده از سوی کریمی، تدوین فیلم در امریکا انجام خواهد شد و مراحل تصحیح رنگ و صداگذاری آن در پراگ صورت می‌گیرد. قرار است خاطره‌ای از کابل تا پایان دسامبر آماده شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا