اتحادیه‌ی اروپا: زنان در افغانستان با بحران‌های فزاینده روبه‌رو اند

آی‌نور سعیدپور

اتحادیه اروپا، اعلام کرده که زنان و دختران در افغانستان با آسیب‌پذیری‌های فزاینده‌ای روبه‌رو استند.

این نهاد، به مناسبت کارزار ۱۶روزه‌ی محو خشونت علیه زنان، در پیامی در شبکه‌ی کاربری اکس نوشته که متعهد به پشتیبانی از زنان و دختران است.

به گفته‌ی اتحادیه‌ی اروپا، زنان و دختران در افغانستان با بحران‌های چندبُعدی از خشونت‌ها گرفته تا بازگشت و جابه‌جای‌های گسترده دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

 این تحادیه، افزوده که متعهد است تا بر حفظ کرامت و حقوق زنان افغانستانی در شرایط بحران‌های انسانی نظیر مهاجرت، جابه‌جایی‌های داخلی و بازگشت به کشور، تمرکز کند.

زنان و دختران در افغانستان، پس از حاکمیت طالبان به چالش‌های گسترده در زمینه‌ی دست‌رسی به حقوق‌شان روبه‌رو استند. آنان از ابتدایی‌ترین حقوق‌شان نیز محروم شده‌اند.

در سوی دیگر وضعیت حقوقی و اجتماعی این زنان به شدت تحت تأثیر مهاجرت‌های اجباری، جنگ، جابه‌جایی‌های داخلی و بازگشت اجباری از ایران و پاکستان قرار گرفته است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا