رقابت «ویلنس نچرال»؛ رویا کریمی مقام سوم را کسب کرد

حدیث حبیب‌یار

رویا کریمی، بدن‌ساز افغانستانی‌، در رقابت جهانی «ویلنس نچرال»، موفق به کسب مقام سوم شده است.

بانو کریمی، با نشر مطلبی در صفحه‌ی اینستاگرامش از این موفقیت خبر داده و آن را به زنانی در افغانستان تقدیم کرده که از آزادی‌های ابتدایی محروم شده‌اند.

او در بخشی از این مطلب گفته است: «در صحنه‌ی جهانی من آزاد ایستاده‌ام؛ اما این پیروزی برتر سه را تقدیم می‌کنم به زنان افغانستانی که از آزادی محروم شده‌اند. تو قدرت من هستی و روح من در کنار هر زنی که در افغانستان بال‌هایش محدود است، ایستاده است. قدرتِ تو مرا به این‌جا کشاند. این پیروزی از آنِ توست».

این رقابت روز یک‌شنبه، ۲۵ عقرب، در شهر سانتا سوزانا، نزدیک بارسلونا برگزار شد. کریمی در بخش حرفه‌ای زیبایی‌اندام شرکت کرده بود؛ بخشی که حدود ۵۰ ورزش‌کار در آن حضور داشتند و بسیاری از شرکت‌کنندگان در دورهای ابتدایی حذف شدند. او در میان برگزیدگان نهایی جایگاه سوم را از آن خود کرد.

رویا کریمی در سال‌های اخیر به‌عنوان یکی از چهره‌های موفق افغانستانی در رشته‌ی زیبایی‌اندام مطرح شده و با حضور در رقابت‌های معتبر اروپایی، چندین عنوان رده‌بالا در سطح آماتور و حرفه‌ای کسب کرده است. او پیش از حضور در رقابت «ویلنس نچرال» نیز در چند مسابقه‌ی بین‌المللی روی صحنه رفته و به‌دلیل پیش‌رفت چشم‌گیر، انضباط ورزشی و استمرار در تمرینات، به یکی از چهره‌های شناخته‌شده‌ی این رشته در میان ورزش‌کاران مهاجر تبدیل شده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا