طالبان ده‌ها دختر را در غرب کابل بازداشت کردند

آی‌نور سعیدپور

کارمندان وزارت امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر طالبان، ده‌ها دختر را از ناحیه‌ی سیزدهم شهر کابل بازداشت کرده‌اند.

منبع‌های محلی، امروز (شنبه، ۲۸ سرطان)، در صحبت به خبرگزاری بانوان افغانستان تایید کردند که محتسبان طالبان این دختران را به اتهام «بی‌حجابی» بازداشت کرده اند.

یک شاهد عینی، گفته که محتسبان وزارت امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر طالبان، عصر امروز شماری از دختران را از نزدیکی و هم‌چنان داخل فروش‌گاه «برچی‌سنتر» واقع در دشت‌برچی بازداشت کرده‌اند.

یک منبع دیگر، می‌گوید که طالبان این دختران را «بدون توجه به وضعیت پوشش شان» با خشونت بازداشت کرده و با خودشان به مقصد نامعلومی انتقال دادند.

او، می‌افزاید که دختران بازداشت‌شده از نظر ظاهری پوشش مناسب داشته؛ اما با آن‌هم از سوی طالبان بازداشت شده‌اند.

طالبان روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه، گذشته نیز ده‎ها دختر را از شهرنو کابل بازداشت کرده بودند.

این برای نخستین‌بار در سال گذشته، صدها دختر را از ولایت‌های کابل، بلخ، بامیان، دایکندی و غزنی بازداشت کرده بودند.

در آن زمان، ذبیح‌الله مجاهد، سخن‌گوی طالبان بازداشت دختران را تایید کرده بود و هم‌چنان دفتر نمایندگی سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما)، نیز در گزارشش از وضعیت حقوق بشری این بازداشت‌ها را مستندسازی کرده بود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا