پایان تلخ ناپدیدی ۵۰‌روزه‌ی کبرا رضایی؛ جسد مثله‌شده‌اش در میان زباله‌های تهران پیدا شد

آی‌نور سعیدپور

سازمان حقوق بشری ایران «هه‌نگاو» گزارش داده که جسد مثله‌شده‌ی یک زن مهاجر افغانستانی پس از ۵۰ روز ناپدیدی، در تهران، پایتخت ایران کشف شده است.

هه‌نگاو، روز گذشته (دوشنبه، ۱۹ جوزا)، در گزارشی نوشته که این زن کبرا رضایی، معروف به «شقایق» و ۲۶ ساله بوده است.

به گفته‌ی این سازمان، کبرا در مسیر رفتن از خانه به محل کارش ربوده شده و سپس به قتل رسیده است.

در گزارش آمده است: «بخشی از اندام‌های مثله‌شده‌ی کبرا رضایی، ساکن پیشوای ورامین، توسط ساکنان محل در میان زباله‌ها کشف شد. آزمایش‌های ژنتیکی (DNA) هویت او را تأیید کرده‌اند.»

هه‌نگاو، افزوده که نیروهای امنیتی ایران در ۱۷ جوزا مانع برگزاری مراسم خاک‌سپاری کبرا رضایی شده‌اند و تا اکنون به خانواده‌اش مجوز رسمی تدفین نداده‌اند.

بر اساس گزارش این سازمان حقوق بشری، با وجود گذشت چند روز از کشف بخش‌هایی از پیکر این زن، دیگر اندام‌های بدن، گوشی همراه و مدرک‌های شناسایی رضایی هنوز پیدا نشده‌اند.

سازمان حقوق بشری ایران افزوده با آن‌که پلیس ایران اعلام کرده دو مظنون بازداشت شده‌اند، تا اکنون اطلاعات شفافی درباره‌ی این افراد یا ارتباط‌شان با پرونده به خانواده‌ی مقتول ارایه‌ نشده است.

ایران، از دهه‌ها پیش میزبان شمار بزرگی از مهاجران افغانستانی بوده است. به گفته‌ی مقام‌های رسمی ایران، حدود شش میلیون مهاجر افغانستانی در این کشور زندگی می‌کنند. در ماه‌های اخیر، هم‌زمان با شدت گرفتن روند اخراج مهاجران، گزارش‌هایی از بدرفتاری نیروهای امنیتی و خشونت‌های ضد‌مهاجرتی نیز پخش شده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا