طالبان پنج نفر از جمله زنان را در پروان بازداشت کردند

حدیث حبیب‌یار

وزارت امر به معروف و نهی از منکر گروه طالبان اعلام کرده است که «محتسبین شهری» این وزارت، پنج نفر را که بیش‌تر آنان زنان هستند، به اتهام «جادوگری» در ولایت پروان بازداشت کرده‌اند.

این وزارت امروز سه‌شنبه، ۲۷ قوس، با نشر خبرنامه‌ای در صفحه‌ی اجتماعی اکس گفته است که این افراد در جریان یک هفته‌ی گذشته شناسایی و بازداشت شده‌اند.

در بخشی از این خبرنامه آمده است که افراد بازداشت‌شده به محکمه‌ی طالبان معرفی شدند.

وزارت امر به معروف و نهی از منکر طالبان؛ اما در مورد هویت این افراد چیزی نگفته است.

گفتنی است که این وزارت پیش‌تر اعلام کرده بود که «کار تعویذنویسی، ساحری و جادوگری» در سراسر افغانستان ممنوع است. سخن‌گوی این وزارت‌خانه گفته بود که «در شریعت اسلامی، قتل ساحران و جادوگران مجاز است».

این در حالی‌ست که وزارت امر به معروف و نهی از منکر طالبان در آغاز ماه جاری، ۱۱ نفر را در ولایت‌های غزنی، بلخ، هلمند و دایکندی نیز به این اتهام بازداشت و به محکمه‌‌های این گروه، معرفی کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا