تجاوز گروهی طالبان بر یک زن در ولایت تخار

حدیث حبیب‌یار

مقام‌های طالبان بر یک زن ۲۵ ساله در ولایت تخار که شوهرش در کشور ایران بسر می‌برد، تجاوز گروهی کردند.

منابع از ولایت تخار می‌گویند که مولوی عبدالرب، مسوول نظامی طالبان، برادرزاده‌اش قاری صهیب مسوول مدرسه جهادی و یک خواهر زاده‌اش به نام ذبیح به یک زن ۲۵ ساله‌ی متاهل در روستای “ایمند ورسج”  ولایت تخار تجاوز جنسی کرده اند. 

گفته می‌شود که این زن در نتیجه تجاوز جنسی گروهی حامله شده و در نهایت توسط متجاوزین به زور سقط جنین شده است.

همچنان منابع می‌افزایند که قربانی ۲۵ سال سن دارد و همسر او در زمان تجاوز در کشور ایران مصروف کارگری بوده است.

از زمان تسلط طالبان بر افغانستان، موارد زیادی از تجاوز جنسی جنگجویان این گروه بر زنان و کودکان افشا شده و احتمالا موارد زیادی افشا نشده باقی‌‌ مانده‌است.

اکنون آمار مشخصی از تجاوز جنسی طالبان بر زنان وجود ندارد، اما موارد علنی شده نشان می‌دهد که اکثر قضایای تجاوز جنسی جنگجویان این گروه در روستاها و عمدتا در ولایت‌های شمال کشور اتفاق افتاده‌است. که بعضی از این پرونده‌ها، بازتاب گسترده‌ی داشته و با واکنش نهادهای حقوق بشری بین‌المللی و شهروندان افغانستان مواجه شده است.

چندی پیش به تاریخ ۲۸ فوریه/فبروری ۲۰۲۳ در روستای خانقاه ولسوالی سوزمه قلعه ولایت سرپل در شمال افغانستان طالبان شب‌هنگام به یک زن و دو دختر‌ش تجاوز گروهی کردند؛ این رویداد زمانی رخ داده که ظاهراً دو عضو طالبان ساعت ۱۱ شب به زور وارد خانه‌ای شدند و به یک زن و دو دخترش تجاوز گروهی کرده‌اند.

سازمان عفو بین‌الملل از طالبان به عنوان «مسئولان حاکم» در افغانستان خواسته بود تا اتهامات تجاوز جنسی افراد خود بر یک زن و دو دختر خردسالش را در ولایت سرپل در شمال افغانستان محکوم کرده و «تحقیقات مستقل، شفاف و بی‌طرفانه» را در مورد این اتهامات آغاز کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا