شهروندان افغانستانی مقیم کانادا: از مبارزات زنان و مردان آزاده علیه طالبان حمایت میکنیم

همزمان با دو سالهگی حاکمیت طالبان در افغانستان، شماری از فعالان حقوق بشر و شهروندان افغانستانی مقیم کانادا، از سازمان ملل و جامعه جهانی خواستند حکومت طالبان را به رسمیت نشناسند.
آنان روز یکشنبه، ۲۱ اسد، در یک گردهمایی اعتراضی در شهر تورنتوی کانادا، به فرمانهای مبنی بر محدودیت و ممنوعیت در برابر زنان اعتراض کرده و گفته اند خاموشی جهان در پیوند به جنایات طالبان علیه شهروندان افغانستان به ویژه زنان شرم آور است.
این اعتراض کنندهگان با انتقاد از لابیگران طالبان آنها را جنایتکار خوانده و گفته اند “لابیهای طالبان مثل خلیل زاد شریک جنایت اند و باید مجازات شوند.”
همزمان با این شماری از شهروندان مقیم شهر کلگری کانادا نیز با صدور قطعنامهای هشدار دادهاند که “تعامل با گروه طالبان به معنای رسمیت بخشی به تروریزم است و این امر پیامد ویرانگر جهانی” را در پی خواهد داشت.
اعتراض کنندهگان همچنان خواستار لغو توافقنامه دوحه میان این گروه و ایالات متحده شدند.
این درحالیست که در آستانه دوسالگی سقوط حکومت پیشین افغانستان، شهروندان افغانستانی مقیم کشور های خارجی در اعتراض به فرمانهای طالبان در برابر زنان، منع آموزش دختران، نشستهای آمریکا با طالبان و تعامل با این گروه دست به اعتراض زدند.



