نکوهش رویدادهای خونین کابل؛ مردم هرات بار دوم اعتراض کردند

 

گزارشگر: فرشته کریمی

برای بار دوم مردم در ولایت هرات دست به اعتراض زده و رویدادهای اخیر کابل را نکوهش کردند.

این معترضان با شعار “اشرف غنی، عبدالله، استعفا استعفا” خواهان تامین امنیت در سراسر کشور شدند.

برخی از آنان نیز خواهان استعفای رهبران حکومت وحدت ملی شدند.

معترضان می گویند درد مردم کابل درد تمام مردم افغانستان است. آنان می‌گویند که از این رویداد به شدت اندوهگین اند و درد دارند.

طارق نبی یکی از اشتراک کنندگان در این تظاهرات می‌گوید:” رهبران حکومت وحدت ملی پس از دو سال حالا دیگر به بن‌بست خورده‌اند و دشوار نیست که با استفاده از نخبه گان کشور حکومت مووقت تشکیل داد.”

این در حالیست که برخی از نمایندگان مردم در مجلس نمایندگان حکومت را به دست داشتن در ناامنی‌های اخیر در کشور متهم می‌کنند.

ناهید فرید عضو مجلس نمایندگان کشور می‌گوید، حکومت خواهان تامین امنیت در کشور نیست.

خانم فرید می‌گوید که ستون پنجمی‌ها در درون حکومت جویبار خون راه اندازی کردند و از سوی دیگر تاکنون 33 بار هیئت حقیقت یاب از سوی حکومت تشکیل شده اما بررسی آن‌ها هیچ نتیجه‌ای نداشته و تحقیقات هیئت‌های انتخاب شده در بایگانی حکومت خاک می‌خورند.

تظاهرات در کشور در حالی راه اندازی می‌شود که طی ده روز گذشته در پی رویدادهای خونین نزدیک به 200 تن کشته و بیش از 400 تن دیگر زخمی شدند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا