کاهش دست‌رسی زنان افغانستانی به درمان؛ ایتالیا به مرکزهای ترک اعتیاد کمک مالی می‌کند

آی‌نور سعیدپور

سفارت ایتالیا، اعلام کرده که برای درمان زنان و مردان معتاد به مواد مخدر دو میلیون یورو به افغانستان کمک کرده است.

این سفارت، در خبرنامه‌ای نوشته که این کمک به ادامه‌ی فعالیت مرکزهای ترک اعتیاد و تداوم خدمات درمانی برای زنان و مردان در افغانستان اختصاص می‌یابد.

بر بنیاد خبرنامه این کمک زمینه‌ی بهبود و تقویت معیشت شهروندان افغانستان را فراهم می‌کند.

این حمایت در حالی صورت می‌گیرد که نظام بهداشت افغانستان به دلیل کم‌بود منابع مالی و ساختاری، توان پاسخ‌گویی به بحران فزاینده‌ی اعتیاد به‌ویژه در میان زنان را ندارد.

آمارهای تازه‌ی دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرم سازمان ملل، نشان می‌دهد که حدود ۴ میلیون نفر در افغانستان به مواد مخدر اعتیاد دارند؛ یعنی نزدیک به ۱۰ درصد جمعیت این کشور.

از این میان، زنان و کودکان آسیب‌پذیرترین قشر هستند. بر بنیاد گزارش این نهاد بین‌المللی، تنها یک نفر از هر ۱۸ زن معتاد به خدمات درمانی دست‌رسی دارد. این در حالی است که در میان مردان این رقم یک نفر از هر ۱۱ نفر است. به‌دلیل محدودیت‌های فرهنگی، فقر و کم‌بود مرکزهای درمانی تخصصی، زنان معتاد کم‌تر می‌توانند به درمان دست‌رسی یابند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا