دیده‌بان حقوق بشر: وضعیت زنان در حاکمیت طالبان وخیم‌تر شده است

حدیث حبیب‌یار

نیکول ویدرشیم، معاون دیده‌بان حقوق بشر در دفتر واشنگتن، در آستانه‌ی ۱۵ آگست گفته است که در چهار سال حکومت طالبان، وضعیت زنان و کودکان در افغانستان به‌طور چشم‌گیری وخیم‌تر شده است.

بانو ویدرشیم، هم‌چنین افزوده که با توقف کمک‌های ایالات متحده به افغانستان، بحران انسانی در این کشور به شدت تشدید شده است.

او در صحبت با رسانه‌ی خصوصی طلوع‌نیوز، از جامعه‌ی جهانی خواست تا به حمایت خود از نیازهای بشردوستانه در افغانستان ادامه دهند. این نماینده‌ی دیده‌بان حقوق بشر هم‌چنین تاکید کرد که طالبان، مسوول محافظت و حمایت از حقوق همه‌ی شهروندان افغانستان است.

این در حالی‌ست که فردا ۱۵ اگست، چهارمین سال‌روز سقوط کابل به دست طالبان است‌. این گروه در چهار سال گذشته زنان و دختران را از ابتدایی‌ترین حقوق انسانی شان محروم کرده‌اند.

این گروه آموزش دختران بالاتر از صنف ششم، تحصیل دختران و زنان در دانش‌گاه‌ها و انستتیوت‌های پزشکی و کار آنان در اداره‌های دولتی را به جز از سکتورهای معدود منع کرده است.

با وجود چنین وضعیت، طالبان همواره ادعا کرده اند که حقوق زنان، مطابق به آموزه‌های اسلام تامین شده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا