دو زن افغانستانی در میان برندگان جایزه‌ی شاه‌دخت دایانا

حدیث حبیب‌یار

چهار جوان افغانستانی، از جمله دو زن در میان حدود ۲۰۰ برنده‌ی جایزه‌ی شاه‌دخت «دایانا» در سال ۲۰۲۴ قرار گرفتند.

نهاد دایانا روز پنج‌شنبه، ۱۵ قوس، با نشر مطلبی در وب‌سایت خود اعلام کرده که چهار فعال حقوق آموزش دختران از جمله روبینا عزیزی، مژده اکبری، مصور فایز و عبدالمجید بارکزی، اهل افغانستان، در میان برندگان جایزه‌ی این نهاد هستند.

در بخشی از این مطلب آمده‌‌است که این جوانان با راه‌اندازی دوره‌های آموزشی آنلاین، شرایط آموزش را برای دختران در افغانستان، فراهم کرده‌اند.

گفتنی‌ست که سال گذشته نیز دو جوان اهل افغانستان به‌نام‌های صابره سعید و محمد جاوید امانی در جمع برندگان جایزه‌ی دایانا بودند.

گفتنی‌ست که شاه‌دخت دایانا، عضو خانواده‌ی سلطنتی بریتانیا و هم‌سر نخست چارلز سوم بود.

جایزه‌ی دایانا در سال ۱۹۹۹ به افتخار شاه‌دخت دایانا، راه‌اندازی شد و هر ساله از سوی نهادی به همین نام، به جوانان الهام‌بخش و تأثیرگذار از سراسر جهان اهدا می‌شود.

سال گذشته نیز دو جوان اهل افغانستان به‌نام‌های صابره سعید و محمد جاوید امانی در جمع برندگان این جایزه‌ بودند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا