“فضای مجازی؛ زنان و آسیبهای اجتماعی” عنوان گفتمانی است که امروز (۲۷ عقرب) از سوی مرکز صلح دانشگاه هرات با حضور شماری از استادان و دانشجو برگزار شد.
در این گفتمان سه تن از استادان دانشگاه هرات آسیبهای روانی، اجتماعی و دینی، ناشی از فضای مجازی برای زنان را مورد بحث و گفتوگو قرار دادند.
آسیبهای مستقیم و غیر مستقیم، خروج از هویت واقعی، ساخت و سوء استفاده از صفحات جعلی، ترویج مصرف و ریاکاری، تاثیرات محیط بیرون، ایجاد حس محرومیت نسبی ناشی از مقایسۀ فرد با دیگران، شکسته شدن حریم خصوصی افراد و مواردی از این قبیل آسیبهایی است که بر زنان از طریق صفحات اجتماعی وارد میشود.
نصیر رحیمی مسئول هماهنگی مرکز صلح دانشگاه هرات هدف از برگزاری این گفتمان را آگاهیدهی و همچنان افزایش آگاهی زنان و مردان از آسیبهای اجتماعی فضای مجازی عنوان میکند و میگوید که مرکز صلح دانشگاه هرات میخواهد که از این طریق به جامعه اطلاعرسانی کند تا افراد بتوانند به صورت درست از صفحات اجتماعی استفاده کنند.
حبیبه نبیزاده یکی از اشتراک کنندگان این گفتمان میگوید که چنین گفتمانهایی میتواند برای بهبود وضعیت زنان در جامعه مفید باشد و همچنان بحث و گفتوگو در مورد چالشهای زنان و ارائۀ راه حل برای توسعۀ زنان و آگاهیدهی برای زنان به صورت مستقیم و از طریق گفتمانها برای جامعه موثر است.
همچنان مصطفی حسنی یکی دیگر از اشتراککنندگان در این گفتمان میگوید با آنکه فضای مجازی مزایا و چالشهای خود را دارد اما در صورتیکه افراد جامعه به این موضوعات اهمیت بدهند و عملی کنند چنین گفتمانهایی میتواند مفید واقع شود.
آقای حسنی در ادامه افزود که در گفتمانهایی که برگزار میشود بخشی از مباحث کلیشهای است و بهتر است که تمرکز بیشتر بالای ارائۀ راه حلها باشد.
این گفتمان با پرسش دانشجویان حاضر و پاسخ استادان به پرسشها به پایان رسید.
گزارشگر: بهناز رسولی